Kryesia e FC Vëllaznimi falenderon drejtorin e K.R.U –  Gjakova z.Ismet Ahmeti i cili si ç’do vit edhe këtë vit ai ndihmoi klubit e futbollit Vëllaznimi.
z.Ismet Ahmeti ishte i gatshëm që ta ndihmojë edhe këtë vit dhe theksoi se do ta ndihmojmë edhe në vazhdim.

Faleminderit K.R.U – Gjakova, z.Ismet Ahmeti

Me respekt FC Vëllaznimi

4467 shikime total 1 shikime sot

Lini një Përgjigje