Ismet Musnishi sot në orë 17:00 i filloi stërvitjet për zenonin e ri ku të pranishem ishin shumica e lojtarëve..
Në stervitje ishte edhe  perforcimi Samir Sahiti i cili bashk me lojtarët të tjerë vijuan stërvitjet.

Sot kan udhëtuar 2 lojtarë nga Maqedonia që do të jenë në prova te FC Vëllaznimi

Furkan Aliu i cili ishte pjesë e KF Vellazerimi nga Kërçova dhe Samir Veliu ishte pjesë e FK Rabotnički.

Në prova te Vëllaznimi është edhe Drilon Bekteshi nga Drenica

867 shikime total 1 shikime sot

Lini një Përgjigje