Në kuadër të memorandum bashkpunimit ndërmjet klubit Kroat Hajduk Split dhe Vëllaznimit të Gjakovës me ndërmjetsimin e zt. Albin Sahatqija, ku në parim është arritur marrveshja dhe vetëm priten zyrtarisht nënshkrimet e 2 kryetarëve të klubeve Ivan Kos dhe Shkelzen Gashi, Kf. Hajduku nga Spliti fillimisht ka dhuruar donacion me topa dhe pajisje klubit futbollistik Vëllaznimi nga Gjakova, meq rast falenderojmë klubin e madh Kroat për dinacionin e dhënë klubit tonë.

 

 

680 shikime total 1 shikime sot

Lini një Përgjigje