Nacionaliteti
aus Australi
Ekipi Aktual
Bluebirds
Ekipet e kaluara
Eagles, Kangaroos

Ky është një shembull Staf. Si përdorues i ri i SportsPress-it, do të duhej të shkonit te pulti juaj të fshini këtë Staf dhe të krijoni Staf të re për lëndën tuaj. Zbavituni!

Komentet janë të mbyllura.