Ermir Shabani dhe Erlind Shabani janë përforcimet e reja.

Ermir Shabani është mbrojtës i djathtë, ishte pjesë e reprezentacionit të Kosovës U19 dhe vjen nga FC Prishtina.

Erlind Shabani është mesfushor që ishte pjesë e FC Prishtina.

Suksese

#VAZHDOJMË ❤️🖤

Lini një Përgjigje