KF Vëllaznimi falenderon Kryetarin e Klubit Shkelzen Gashi i cili gjithmonë ishte i gatshëm ta ndihmojë Vëllaznimin e sidomos në kohërat më të vështira të klubit.

Me ardhjen e Shkelzen Gashit kan ndryshuar shumë gjëra për të mirë, organizimi i klubit, vazhdimi i kontratave me lojtarët që ishin në klub nga sezona e kaluar si dhe 9 transfere ku do të ketë edhe disa transfere për ta permbyllur afatin kalimtar në mënyrën më të mirë të mundur.

Të gjithë ata të cilët dëshirojnë ta ndihmojnë klubin në qfardo mënyre jemi të hapur për të gjithë.

Lini një Përgjigje